Profil

Hvem er jeg

Jeg hedder Annette Gundersen, jeg er født i 1979 og har haft heste siden 1988 og igennem tiden er det blevet til flere. Jeg har avlshopper samt ungheste, desuden har jeg en dressurhest.

Jeg er tidligere konkurrence springrytter. Jeg har arbejdet med heste næsten hele mit voksen liv .Både på stutterier hvor jeg tilred deres heste og håndterede deres hingste. Jeg er har i 9 år været fodringskonsulent på DLG. Hvor jeg deltog i mange kurser om fodring, sygdom og anatomi.

Jeg har desuden været på kurser/uddannelse om fodring af hunde og katte. Fra 2013-2016 har jeg været sælger af hunde og katte foder ud til butikker.

Min interesse for at rette op på skadet og fejl redet heste startede for mange år tilbage. Jeg begyndte at massere heste efter flere kurser i de kongelige stalde på Christiansborg i 2006.

Jeg har løbende været på div kurser om hesten anatomi, sygdomme og biomekanik afholdt af danske og tyske dyrlæger. Desuden har jeg været på flere kurser ved centrum for anatomisk rigtig ridning (aar.de) med danske Gitte Vestergaard og tyske Klaus schöneich, og er blevet statsautoriseret heste inseminør i 2017.

Profil

Min interesse for at få heste tilbage i sporten startede tidligt og jeg begyndte at arbejde meget efter at hesten skal bruge sig anatomisk rigtigt.
Jeg har fået forståelsen af vigtigheden for at heste skal være ligeudrette og ens smidig i begge sider.

Det er her vand træning kan blive en kæmpe hjælp til både skadet heste samt heste der skal holde i mange år.

​Jeg er desuden mor til 2 fantastiske drenge på 6 og 9 år. Jeg driver HorseCare Himmerland med min dejlige mand Peter!